Man siger, at der sjældent går røg af et bål, med mindre det brænder. Bruger man den analogi på det Apple fjernsyn, der er så mange rygter om, er her ved at være så tilrøget, at man ikke kan se en hånd for sig.

Canadiske TV-distributører tester APple fjernsyn

Canadas største avis, The Globe and Mail, skriver således at Apple har indgået partnerskab med to Canadiske distributører, Rogers og BCE, som begge har velfungerende Apple fjernsyn i deres udviklingsafdelinger. Der er desværre ikke mange detaljer, udover at man kontrollerer det ved hjælp af stemmen (Siri) og med håndbevægelser. Man kan endda fået tastatur frem på skærmen, så man kan gå på nettet og så videre uden et fysisk interface, skriver avisen.

Elektronikkæde undersøger kundernes interesse

Vi er dog langt fra færdige. Den amerikanske elektronikkæde BEst Buy, har netop igangsat en undersøgelse blandt deres kunder, hvor man skal tage stilling til et tænkt Apple TV på 42 tommer prissat til $1.499. Konceptet er selvfølgelig alene opfundet til lejligheden af Best Buy, men det fortæller at de store forhandlere nu begynder at være så sikre på at det kommer, at de gør sig klar.

Best Buy's spørgsmål til kunderne går ud på at finde ud af, om de er interesserede i at købe det tænkte produkt, som med Best Buy's ord ser sådan ud: Det er 42 tommer og har en opløsning på 1080p. Der er indbygget kamera og mikrofon. Det kører iOS med samme muligheder som den nuværende Apple TV, men man kan derudover afvikle apps. Det understøtter iCloud. Man kan bruge sin iPhone eller iPad som fjernbetjening. Best Buys tænkte koncept nævner til gengæld intet om stemmestyring via Siri.

Detaljerne kan forsvinde

Hvor luften så sagt er så tyk af røg, at man ikke kan se en hånd for sig, risikerer man selvfølgelig også at overse vigtige ting, selvom de er lige foran en. Man skal derfor ikke nødvendigvis regne med, at Apple rent faktisk kommer med et fjernsyn. Et eller andet kommer de tydeligvis med, men det kunne lige så godt være integreret i deres iMacs, som i et selvstændigt TV.