Engadgets tidligere redaktør, Joshua Topolsky, der sammen med nogle andre arbejder på at lancere et nyt gadget-magasin, har nogle interessante detaljer om den kommende iPhone 5. Her på iPhoneguide vurderer vi, at disse detaljer mere har til formål at skabe lidt opmærksomhed omkring det nye projekt frem for at være korrekte. For informationens skyld kommer de dog her, så kan læserne selv vurdere om de skal tages alvorligt eller ej.

For det første skulle iPhone 5 blive redesignet. Den vil komme til at ligne iPod touch mere end iPhone 4. Den vil være tyndere og have en dråbelignende form, som på billedet her over. Skærmen vil næsten fylde hele fronten.

Mere interessant er det, at Topolsky hævder, at home-knappen vil fungere både som knap og som gestikulationsområde, hvor man via nogle bevægelser med fingeren kan udføre forskellige ting. Endnu vildere er det, at Apple eftersigende skulle arbejde på en teknologi, hvor højttaleren til telefonsamtaler og de forskellige sensorer sidder under/bag skærmen. Der er også yderligere et par spekulationer, angående en trykfølsom bagside etc.

De fleste af disse ting, bortset fra den større skærm, er i direkte modstrid med tidligere rygter omkring iPhone 5. Derfor behøver opløsningerne selvfølgelig ikke være forkerte. Det der får os til at tvivle er designet. At Apple går væk fra iPhone 4-designet og tilbage til et der minder om touchen, virker ikke sandsynligt. Det er et skridt frem og to tilbage. Den eneste ting, der kan forklare dette er, hvis Apple ikke kan få styr på antennen i det nuværende design. Hvis der skal være en designændring, skal det pege frem og ikke tilbage.

Kilde: Macrumors

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.