Der er begyndt at dukke flere og flere rygter op om den kommende iPhone 6. Rygterne har typisk rod i kilder fra Apples logistikkæde. Man kunne få den tanke, at det skyldes, at produktionen af komponenter til enheden så småt er gået i gang, og derfor naturligt trækker et spor af informationer.

Analysevirksomheden LEDinside citerer eksempelvis kilder der mener, at den kommende iPhone vil gøre brug af tyndere komponenter til skærmens baggrundsbelysning, så telefonen bliver tyndere og lettere. Det vil ske ved at Apple skifter fra 0,6 mm dioder til 0,4 mm dioder.

I rapporten fremgår det også, at iPhone 6 vil have en størrelse på 4,7 tommer sammenlignet med de 4 tommer den nuværende har. Samtidig mener de, at iPhone 6 vil blive lanceret allerede i juni.

Af en anden rapport fremgår det, at Apple vil lancere to nye iPhone på 4,7 tommer henholdsvis 5,5 tommer. Oplysningerne stammer fra kilder, der hævder at have set prototyper på de to telefoner. Begge telefoner vil have en skærm med en pixeltæthed på 441 pixels per tomme sammenlignet med de nuværende 326 pixels per tomme i iPhone 5c og iPhone 5s.

Rapporten slår også fast, at skærmen på iPhone 6 bliver flad og lavet af safir. Der har ellers været enkelte rygter om, at skærmen ville blive kurvet.

Sidst men ikke mindst mener The Korea Herald at iPhone 6 vil få en skærm uden kant.

Hvor mange af rygterne der reelt er nye, og hvor mange der bare er reciteringer af tidligere rygter, er svært at vurdere. Der er dog efterhånden konsensus om, at Apple vil lancere en eller måske to iPhones i forskellige størrelser. Skærmen vil formodentligt være af safir, og rammen omkring skærmen vil blive mindre eller forsvinde helt.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.