Ifølge et rygte fra franske iGeneration har Apple planer om at lancere en opdateret udgave af iPhone SE i næste måned. Oplysningerne kommer fra en unavngiven kilde hos Apple. Ifølge kilden vil Apple afholde et event sidst i august hvor de vil lancere en opdateret udgave af iPhone SE, der er den sidste lille iPhone i Apples sortiment.

iGeneration udtrykker skepsis omkring informationerne, der stammer fra en ny kilde, de ikke tidligere har fået informationer fra, men skriver samtidig at kilden virker troværdig nok.

Umiddelbart falder tidspunktet uden for Apple normale fremgangsmåde, hvor nye iPhones altid kommer i september. Lige præcis med iPhone SE har Apple dog tidligere lanceret den i marts 2016, så det er ikke helt utænkeligt at Apple lige netop med iPhone SE ikke følger en bestemt cyklus, men bare lancerer den, når den er klar.

Rent specifikationsmæssigt har den nuværende iPhone SE i det store hele de samme specifikationer som iPhone 6s. Hvis den skal opgraderes, skal den altså op på iPhone 7-niveau, hvilket vil tage pusten ud af iPhone 7 salget. Det virker mere logisk at vente til efter lanceringen af iPhone 7s/8 at lancere en opdateret iPhone SE med bedre specifikationer.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.