Der er rygter om at Apple vil lancere en opdateret udgave af iPhone SE i første halvdel af næste år. iPhonen kommer til at hedde iPhone SE 2. Det skriver Economic Daily News fra Taiwan. Ifølge mediets kilder skal telefonen produceres i Indien af selskabet Wistron fra Taiwan.

Tidligere har et medie fra netop Indien lækket specifikationerne på enheden. Den vil få en A10 Fusion-chip med 2GB RAM og enten 32GB eller 128GB lagerplads. Kameraerne vil være på 12 megapixel på bagsiden og 5 megapixel på forsiden. Batteriet vil blive lidt større end det nuværende.

Da Apple i sin tid lancerede iPhone SE skete det på et event i marts. Det var ligeledes i marts året efter at Apple lancerede en model med mere lagerplads. Det er derfor ikke umuligt at 2. generation ligeledes vil blive lanceret i marts. Det vil i så fald være to år efter lanceringen af den oprindelige iPhone SE.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.