Ifølge nye rygter arbejder Apple på flere opgraderinger til de populære AirPods hovedtelefoner. Det skriver Bloomberg, der mener at de nye AirPods bliver lanceret senere på året. Den største nyhed er en ny trådløs chip, der blandt andet vil understøtte "Her Siri"-funktionen, så man slipper for at skulle aktivere Siri ved at røre AirPods. Præcis på samme måde som det fungerer med Apples nye HomePod højttaler. Ifølge rapporten går de nye AirPods under navnet B288 internt hos Apple.

Men det stopper ikke her for Apple har også allerede lagt planer for 3. generation AirPods, der forventes lanceret næste år. Ifølge kilden er den vigtigste opgradering at de vil blive "vandtætte". Ikke til brug under vand, men så de kan modstå regn og vandplask. Det kan de eksisterende AirPods efter sigende allerede, men det er ikke noget Apple reklamerer med. Der er eksempler på at de virker efter at have været under vand i 5 minutter eller at de kan klare en tur i vaskemaskinen. Som sagt er det ikke noget Apple reklamerer med, så lad være med at teste det derhjemme.

AirPods blev lanceret i slutningen af 2016 samtidig med iPhone 7, der som den første iPhone kom uden jack-stik til hovedtelefonerne. Siden gik det stærkt og AirPods blev hurtigt verdens mest populære ægte trådløse hovedtelefoner. Sidste år blever solgt 13-14 millioner AirPods og i år forventes salget at blive fordoblet.

I efteråret præsenterede Apple et nyt etui til AirPods der kan oplades trådløst på Apples kommende trådløse oplader. Der er endnu ikke sat en lanceringsdato på hverken etuiet eller opladeren.

AirPods kan købes hox Apple for 1.379 kr (link).