Ifølge nye rygter vil den næste iPhone SE få glasbagside så den kan oplades trådløst ligesom iPhone 8 og iPhone X. Derudover vil den få 2GB RAM og enten 32GB eller 128GB lagerplads. Processoren vil blive den samme A10 Fusion som sidder i iPhone 7. Den vil få et kamera på 12 megapixel og et batteri på 1.700 mAh. Det er lidt større end det nuværende.

Tidligere har der været forlydende om at den nye iPhone SE vil komme til salg i årets første halvdel. iPhone SE blev oprindeligt lanceret i marts 2016 som et billigt alternativ til de store iPhones. I marts året efter kom der en ganske lille opgradering så den nu har dobbelt så meget lagerplads som oprindeligt. Det virker derfor meget sandsynligt at Apple i marts i år vil komme med en større opdatering som sagtens kunne tænkes at inkludere et nyt design med glasbagside. Det kunne også sagtens tænkes at der bliver plads til en større skærm ved at rammen omkring skærmen bliver mindre som på konceptbilledet øverst.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.