Når Apple til efteråret lancerer nye iPhones, bliver det for første gang med opladere med USB-C-stik. iPhonen vil dog stadig have Lightning-stik så kablet bliver et USB-C til Lightning-kabel. Oplysningerne stammer fra Apples logistikkæde og er blevet lækket på det kinesiske sociale medie Weibo.

Ud over at skifte selve stikket fra almindelig USB til USB-C bliver opladeren kraftigere (18W) så iPhonen kan hurtiglades. De nyeste iPhones (iPhone 8 og iPhone X) kan allerede i dag hurtiglades via et setup som dette, men kræver at man køber oplader og kabel separat. Det nye er altså at det komme med som standard, når man køber en iPhone.

Allerede i dag er Apples opladere til nyere MacBook med USB-C-stik. Fremover vil der altså ske en ensretning, så alle Apples enheder kan oplades med de samme opladere. Så mangler vi bare det sidste skridt, hvor Apple skiftet stikket i selve iPhonen til USB-C, så vi også kan bruge de samme kabler til alle enheder.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.