Apple skulle efter sigende arbejde på at gøre iPhonen kompatibel med Apple Pencil så man kan tegne på den etc. Oplysningerne kommer fra The Korean Herald der ifølge The Investor der har talt med kilder i industrien. Ifølge oplysningerne kommer der til at gå noget tid før den bliver lanceret. Først i 2019 forventes den at komme på gaden. Det indikerer også at der nok er tale om en helt anden type iPhone end dem vi kende i dag.

Apple skulle gå efter det man kalder en supercapacitor stylus, der skulle gøre det nemmere og billige at få funktionen integreret i iPhonen fordi der ikke kræver at der skal installeres ekstra hardware under skærmen. Til gengæld skal processoren bruger noget mere power for at kunne tilbyde en god håndskriftgenkendelse. oplyser kilderne.

Apple lancerede i 2015 Apple Pencil der helt bevist ikke markedsføres som en stylus men som et digitalt tegneredskab. Apple Pencil måler blandt andet vinklen og orienteringen i forhold til skærmen samt hvor hårdt man trykker, så man kan simulere et rigtigt skriveredskab bedst muligt. I øjeblikket virker Apple Pencil kun sammen med iPad Pro.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.