Ifølge en producent af cases og skærmbeskyttere vil den kommende iPhone SE 2. generation få et radikalt anderledes udseende, der minder om hvordan iPhone X er designet. Oplysningerne skulle stamme fra en såkaldt "pålidelig kilde i Kina".

iPhone SE 2 vil således få skærm til kant og også en udskæring i skærmen øverst. Hjem-knappen vil også forsvinde. Det vildeste er at iPhone SE 2 rent fysisk bliver mindre end den nuværende iPhone SE. Den nuværende iPhone SE måler 58,6 mm i bredden og 123,8 mm i højden, mens den nye skulle måle 53,3 mm gange 119,4 mm. Altså 4-5 mm kortere på hver led. Dét bliver en lækker lille sag, med andre ord. Et mockup baseret på de nævnte mål kan ses øverst.

Selvom hjem-knappen altså skulle forsvinde, er der intet der tyder på at iPhone SE 2 får Face ID. Det har der i hvert fald ikke været nogle rygter omkring. Hvordan man så låser den op, står derfor hen i det uvisse. En fingeraftrykslæser indbygget i skærmen kunne være en mulighed.

Oplysningerne skal tages med forbehold, men producenten Olixar tror nok på oplysningerne til at de er begyndt at sælge skærmbeskyttere ned de opgivne mål.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.