Ifølge China Times, planlægger Apple at lancere end nye større iPhone side om side med iPhone 5S til sommer. Skærmen skulle være på hele 4,8 tommer. Derudover oplyses det, at iPhonen vil have et 8 megapixel kamera. Noget den rigtige iPhone også vil få. Den sidste skulle endda bliver opdateret en til gang i år, nemlig forud for julegavesæsonen, hvor kameraet bliver opgraderet til 12 megapixel.

Rapporten i China Times er ret detaljeret omkring tidsplaner samt komponentleverandører, der nævnes ved navn, men det er alligevel svært at tro på, at det er den vej, som Apple vælger at gå. Det er ikke første gang vi hører om en potentiel større iPhone, men på det seneste er rygterne gået i sig selv igen, og der tales nu i stedet mere om en billigere iPhone, der næppe også kan være større.

Imod en større iPhone taler to ting. For det første er det ikke længe siden, at Apple øgede skærmstørrelsen til 4 tommer. At de allerede skulle øge den igen virker lige hurtigt nok. Derudover er der det sædvanlige problem med at få opløsningen til at passe med den nuværende, så yderligere fragmentering undgås.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.