Den kommende iPhone 6s forventes at få 2GB RAM, hvor den nuværende iPhone har 1GB RAM. Det skriver AppleInsider. Desuden oplyser de, at iPhonen vil komme med Apples eget præinstallerede SIM-kort som tilfældet allerede i dag er med iPaden i flere lande.

Apple-sim er, et universelt SIM-kort, der ikke er knyttet til et bestemt teleselskab. I stedet kan man i enhedens indstillinger frit skifte mellem de understøttelse teleselskaber efter behov. Det er sådan det fungerer på iPaden, hvor AT&T, Sprint og T-Mobile i USA har valgt at bakke op mens Verizon står uden for.

Apple har dog tidligere afvist, at Apple-SIm ville finde vej til iPhonen. Greg Joswiak, der er chef for Apples iPhone-markedsføring, sagde den gang, at der er stor forskel på, hvor folk køber deres iPhones og iPads. iPhones købes typisk direkte hos teleselskabet, som ofte giver tilskud og binder et via et abonnement. I den forbindelse giver det ingen mening, at tilbyde et universelt simkort, da det ikke er i sælgers (teleselskabets) interesse.

Apple har ellers tidligere vist interesse for at laver deres eget virtuelle teleselskab. Med Googles planer om det samme, kunne man måske godt forvente, at Apple har fået fornyet interesse for emnet.

Den næste iPhone forventes at komme til efteråret.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.