Skal man tro på de seneste oplysninger, vil den kommende iPhone 6 få NFC-understøttelse. Oplysningerne kommer fra en person, der smatidig har lækket et foto af hvad der hævdes at være logic-boaredet til den kommende iPhone. Fotoet i sig selv bekræfter dog ikke oplysningerne.

NFC er en teknologi der anvendes til kommunikation mellem enheder, der er tæt på hinanden (5-15 cm). NFC er en videreudvikling (eller specificering) af RFID. RFID kender vi blandt andet fra bibliotekerne, hvor udlån af bøger sker ved at bogen med indbygget RFID-sender føres hen til automaten med indbygget RFID-læser.

Rygterne om NFC i iPhonen er kommet og gået de seneste 4-5 år, men efterhånden mener de fleste analytikere, at det aldrig vil ske. Så sent som i maj blev der dog sparket fornyet liv i rygterne, da en kinesisk analytiker hævdende at Apple havde indgået en aftale om NFC-betaling med en kinesisk partner.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.