Skal man tro på de seneste oplysninger, vil den kommende iPhone 6 få NFC-understøttelse. Oplysningerne kommer fra en person, der smatidig har lækket et foto af hvad der hævdes at være logic-boaredet til den kommende iPhone. Fotoet i sig selv bekræfter dog ikke oplysningerne.

NFC er en teknologi der anvendes til kommunikation mellem enheder, der er tæt på hinanden (5-15 cm). NFC er en videreudvikling (eller specificering) af RFID. RFID kender vi blandt andet fra bibliotekerne, hvor udlån af bøger sker ved at bogen med indbygget RFID-sender føres hen til automaten med indbygget RFID-læser.

Rygterne om NFC i iPhonen er kommet og gået de seneste 4-5 år, men efterhånden mener de fleste analytikere, at det aldrig vil ske. Så sent som i maj blev der dog sparket fornyet liv i rygterne, da en kinesisk analytiker hævdende at Apple havde indgået en aftale om NFC-betaling med en kinesisk partner.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.