Sidste år var der et rygte om, at iPhone 5 ville få en dobbelt-blitz, hvilket som bekendt ikke skete. Nu er rygtet poppet op igen, bare i forhold til iPhone 5S.

Det er den japanske side Macotakara, der af kilder har fået oplyst, at den kommende iPhone vil få en dual-LED flash. Samtidig vil hullet til mikrofonen blive cirkulært frem for aflangt.

Fordelen ved to blitz er, at det giver det bedre billeder, da emnet bliver bedre oplyst og endda fra forskellige sider (selvom det selvfølgelig er begrænset, når de to blitz trods alt ikke er længere væk fra hinanden).

Derudover oplyser flere kilder, at den kommende iPhone vil kunne fås i flere forskellige farver. Kilderne er dog ikke helt enig om, hvilke farver det drejer sig om. Da iPod touch fås i flere forskellige farver, er det nærliggende at forestille sig, at Apple vil tilbyde det samme for iPhonens vedkommende.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.