Apples iPad er efterhånden ved at være godt moden i forhold til en opdatering. Sidste gang det skete var i oktober 2014. I mellemtiden er iPad mini dog blevet opdateret, og Apple har lanceret iPad Pro. Men den regulære "gammeldags" størrelse er altså ikke blevet opdateret siden efteråret 2014. Alle rygter peger dog på, at det snart vil ske. Formodentlig på et pressevent i marts.

De seneste rygter går på at iPad Air 3, som den kommer til at hedde, vil få fire indbyggede højttalere som den store iPad Pro samt en LED-flash på bagsiden. Oplysningerne stammer fra nogle designtegninger som franske Nowhereelse er kommet i besiddelse af. De vurderer dem selv som værende troværdige.

Ellers har vi ikke høret ret meget om enhedens specifikationer. Den får selvfølgelig en bedre processor, formodentligt A9 eller A9X, men ellers er det ren spekulationer. Nogle nævner understøttelse af Apple Pencil, andre 3D Touch eller samme Smart Connector som iPad Pro. En ny bedre skærmteknologi nævnes også.

Salget af iPads har været faldende de seneste par år, så man må formode at Apple denne gang - også fordi de har trukket opdateringen lidt vel rigeligt - har lidt ekstra med i posen for virkelig at give folk en grund til at opdatere deres gamle iPad. Her kunne funktionerne fra den store iPad Pro være det, der gjorde en forskel.

Men vi må vente og så, som sagt taler rygterne om et event i marts.

Scroll ned for at se kommentarer