Skal man tro de seneste rygter, planlægger Apple at afholde et presseevent midt i marts. Her vil de lancere den trådløse oplader AirPower, 2. generation af AirPods og en ny iPad mini 5. Produkterne vil kunne forudbestilles fra fredag den 22. marts og komme i butikkerne ugen efter. Selve eventet vil blive afholdt på et tidspunkt i perioden 11. til 20. marts.

Rygterne stammer fra den græske side iphonehellas.gr, der hævder at have fået informationen fra en pålidelig kilde i Apples logistikkæde i Kina.

Et andet medie, BuzzFeed, stemmer i og siger at eventet bliver afholdt den 25. marts i Steve Jobs Theater i Apples hovedkvarter i Cupertino. Til gengæld mener de ikke, at der kommer nye produkter. Eventet vil i stedet handle om udvidelsen af tjenesten Apple News med en betalingsmulighed. Ifølge oplysningerne vil man for $10 om måneden kunne få adgang til en række amerikanske aviser, som The New York Times, Washington Post og The Wall Street Journal, i en samlet pakke. Der vil muligvis også komme nyt om den TV-tjeneste som Apple ifølge rygterne meget snart er klar til at lancere. Men nye produkter som iPad mini og AirPods, mener BuzzFeed ikke er sandsynlige.

Det er langt fra første gang at Apple afholder presseevent i marts. Det skete eksempelvis så sent som sidste år, hvor Apple lancerede en ny billig iPad. Det er med andre ord ikke en overraskelse, hvis Apple også i år indkalder til presseevent i marts.

Scroll ned for at se kommentarer