Der har gennem noget tid været rygter om at Apple arbejder på at kunne tilbyde understøttelse af cross-platform-apps i kommende udgaver af iOS og macOS. Det vil sige at man eksempelvis vil kunne afvikle iOS-apps i macOS - og omvendt. Ikke nødvendigvis alle apps. Det skal mere forstås som en mulighed udviklere kan gøre brug af og tilbyde, hvis de ønsker det.

Ifølge nye oplysninger fra Apple-blogeren John Gruber tyder meget på at funktionen først kommer i iOS 13 og macOS 10.14, der forventes næste år. Det bliver altså ikke i den kommende iOS 12 og macOS 10.13, der forventes præsenteret i næste måned, vi kommer til at se funktionen. Da rygtet begyndte at løbe i slutningen af sidste år, var det ellers med forventning om at funktionaliteten ville komme allerede i år. Senere kom der endnu en bølge rygter der bekræftede at det var i år, det vile ske. Nu tyder noget altså på at det ikke er tilfældet.

John Gruber er kendt for ofte at kommentere på eksisterende Apple-rygter. Enten afviser han dem eller også bekræfter han dem. Mange mener at han får informationerne direkte fra Apple, der bruger ham for at tage livet af urealistiske forventninger.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.