Der er nye rygter om at Apple er på vej med en ARM-baseret MacBook - altså en MacBook, hvor Apple ikke benytter chips fra Intel, men chips som Apple selv har udviklet som vi kender det fra iOS-enhederne. MacBook'en har kodenavnet "Star" og serienummeret "N84" internt hos Apple. Det skriver Digitimes.

Ifølge oplysningerne er det Pegatron der skal samle den nye MacBook. Pegatron selv har afvist at kommentere på det de kalder spekulationer.

Der er ingen oplysninger om tidshorisonten, men hvis der allerede er lavet aftaler med den fabrik der skal samle enhederne, kan en lancering ikke ligge alt for langt væk. Muligvis vil det allerede bliver i dette kalenderår.

En ny MacBook baseret på Apples egne chips kunne være en erstatning for MacBook Air, som der har været rygter om er lige på trapperne. Det kan også være en helt ny computer - eller noget der ikke har hold i virkeligheden eller aldrig når ud over prototypestadiet. Kun tiden vil vise det. Det plejer dog at være sådan, at rygter som disse sjældent opstår af ingenting.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.