Ifølge en kinesisk hjemmeside, er Apple begyndt at teste en ny generation iPhone med en skærm på 4,9 tommer samt en efterfølger til iPhone 5c ligeledes med en stor skærm. Gennem det sidste års tid har der jævnligt været rygter og spekulationer om, at Apple arbejdede på en stor iPhone. Størrelsenerne har svinget lidt lidt frem og tilbage, og er i virkeligheden nok bare et tegn på, at der mere er tale om gætteri end egentligt viden.

Hvor konkret rygtet er, er derfor svært at vurdere. Apple tester jævnligt prototyper af forskellige iPhones, og selvfølgelig også med forskellige skærmstørrelser. I øjeblikket har Apples iPhones en skærm på 4 tommer. Eftersom flere andre producenter laver smartphones med større skærme, er det bestemt ikke utænkeligt, at Apple går i de samme tanker. En af de ting Apple skal have til at falde på plads er kompatibiliteten med eksisterende apps og enheder.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.