I sidste uge skrev jeg om at Apple skulle være på vej med et sæt regulære over-ear hovedtelefoner i eget navn. Nu har Bloomberg flere detaljer om disse. Blandt andet at hovedtelefonerne får aktiv støjreduktion. Det er en ny teknologi for Apple. Hverken de almindelige hovedtelefoner der følger med iPhonen eller de trådløse AirPods har støjreduktion. Beats, som Apple ejer, har en enkelt model med støjreduktion, nemlig Beats Studio3, der blev lanceret i efteråret. Så på sin vis er det alligevel ikke helt nyt for Apple. Om Apples egne hovedtelefoner vil benytte præcis den samme teknologi som i Studio3 er uvist.

Ifølge Bloombergs kilde har Apple arbejdet på de nye hovedtelefoner on-and-off over det sidste års tid. Det endelige design er endnu ikke 100% lagt fast og det er også en mulighed at Apple helt dropper produktet igen, oplyser kilden.

Hvad angår en forventet pris, så ligger Apples direkte konkurrenter, inklusive Beats, på omkring $350 for deres topmodeller med aktiv støjreduktion. Enkelte er endnu dyrere. Vi skal nok ikke regne med at Apple decideret går efter highend segmentet der byder på endnu dyrere modeller. Skal man bruge AirPods som rettesnor vil Apple lægge sig markant under konkurrenternes priser for samme teknologi - eller sælge til samme pris med med bedre specifikationer.

På billedet øverst kan Beats' Studio 3 ses. Det er formodentligt noget ganske tæt på dette, som Apple vil lancere i eget navn.