Nu vil Apple også til at rykke på gamerfronten. I hvert fald hvis man skal tro et nyt rygte. Rygtet fortæller, at Apple vil lancere en ny dedikeret spillecomputer på WWDC-konferencen i juni.

Ifølge oplysninger, som stammer fra Economic Daily News, bliver der enten tale om en bærbar computer med en stor skærm eller en alt-i-et desktopcomputer ala iMac'en. Der er ikke yderligere information om specifikationer. Computeren vil være målrettet folk der dyrker computerspil på konkurrenceplan. Prisen vil blive op til $5.000.

Rygtet er en smule tvivlsom i og med Apple aldrig har bekymret sig om computere til at spille på. Man kan spille på Mac's, men Apple er aldrig målrettet gået efter dette segment. Dette kunne selvfølgelig meget vel ændre sig nu hvor Apple har lanceret spiltjenesten Apple Arcade og hvor en stor del af salget af især desktopcomputere er drevet at gamere. Hvis ikke Apple rykker nu, risikerer Apple at en hele generation af unge gamere fravælger Mac-platformen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.