Rygterne om en kommende 4 tommers iPhone tager til i styrke. Dog er de ikke altid enige om telefonens specifikationer. Senest er den kinesiske hjemmeside cnBeta kommet med oplysninger, som de hævder kommer fra en ansat hos Foxconn, der producerer hovedparten af Apples iPhones.

Det første der er værd at bide mærke i er at de omtaler iPhonen som "iPhone 5e". Det er meget usædvanligt. Tidligere har vi hørt den refereret som "iPhone 6c" og en enkelt gang som "iPhone 5s Mark II". Apple har aldrig brugt "e" i deres navngivningen af iPhonens modelnummer, men det udelukker selvfølgelig ikke, at de vil gøre den denne gang. E'et skulle stå for "enhanced", der betyder forbedret, og referere til iPhone 5s.

Det er også interessant at iPhone 5e vil få understøttelse af Apple Pay. Det har iPhone 5s nemlig ikke - med mindre den er parret med et Apple Watch. Den nye iPhone får altså indbygget NFC.

cnBetas kilde mener at procesoren bliver A8, der også sidder i blandt andet iPhone 6, iPad Air 2 og Apple TV 4. Det passer meget godt med NFC-understøttelsen, der også er koblet til A8- (og A9-) chippen.

iPhone 5e skulle komme med 16 GB som standard, men vil også kunne fås med 64 GB. Dette er helt på linje med hvad vi tidligere har hørt. Kameraerne skulle også blive det samme, som det der sidder i iPhone 5s.

Ifølge rapporten vil iPhone 5e bliver lanceret i februar eller marts og komme til at koste stort set det samme som iPhone 5s koster i dag. Meningen er da også, at iPhone 5s skal udgå af Apples sortiment, og erstattes af den nye iPhone 5e. I modsætning til iPhone 5s, vil iPhone 5e komme i alle de kendte iPhone-farver. Det vil sige også rosa guld.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.