Ifølge de nyeste rygter arbejder Apple sammen med flere forskellige urproducenter om at kunne tilbyde iWatch i en række forskellige designs og prisklasser. Det skriver VentureBeat. Tidligere har vi hørt at Apple arbejder på et eller to forskellige iWatch, men ifølge de nye oplysninger samarbejder Apple altså derudover med flere forskellire partnere for at kunne tilbyde ure til en hver smag og i enhver prisklasse. Blandt urproducenterne nævnes Swatch og Timex.

Umiddelbart virker oplysninger logiske nok. Hvad angår ure er der stor forskel på hvad folk har lyst til at gå med. Apple kan næppe ramme alle med kun to ure. Ved i stedet at lade eksisterende producenter licensere Apples teknologi, vil Apple komme meget, meget bredt ud. Lidt ala det der sker lige nu med CarPlay, hvor Apple tilbyder bilproducenter tæt integration med iOS.

Det der taler i mod er, at det er ekstremt sjældent at Apple decideret har eksterne partnere. Man kan næppe heller forvente at de alle er i stand til at holde kortene så tæt ind til kroppen som tilfældet har været. Havde Apple samarbejder med en række urproducenter, var informationerne nok begyndt at flyde for længst. Men selvfølgelig skal et tidspunkt være det første, og det er måske bare nu.

Sidste år langede Swatchs topchef offentligt ud efter Apples mulige planer om et smartur, og ovenpå den nye historie fra VentureBeat har Swatch også afvist at have noget som helst med Apple at gøre. Men de ville næppe heller fortælle det, hvis det rent faktisk var tilfældet.