Ifølge New York Post overvejer Apple at købe medieselskabet Time Warner, der blandt andet står bag TV-stationerne CNN, HBO og Cartoon Network og også står bag Warner Brothers, der producerer film og musik.

Det er Time Warners topchef Jeffrey Bewkes, der selv har luftet tanken om et helt eller delvist salg af Tine Warner. Sidste år sagde bestyrelsen ellers nej til et bud fra 21st Century Fox, der bød $85 per aktie. I dag ligger aktien lige over $70. Det er i den sammenhæng at et salg skal ses. Det vil ganske enkelt sikre aktieejerne en god fortjeneste. Flere store investorer har mistet tålmodigheden i forhold til at selskabet i sin nuværende struktur kan få aktiekursen til at stige.

At Apple altså skulle være en af de interesserede købere begrundes med, at det vil sikre Apple en form for grundpakke til Apple TV, når nu det har vist sig umuligt at få TV-selsjaberne med på ideen. I stedet kan Apple så købe sig indflydelse. Med HBO og CNN er både underholdning og nyheder jo sikret, Cartoon Networks leverer noget for børnene.

Time Warner vil gå efter at sælge hele selskabet samlet, frem for eksempelvis at frasælge HBO og de andre hver for sig, da det vil sikre den største værdi. ET delvist salg udelukkes dog ikke.

Ud over Apple skulle der være en række andre interesserede købere.

Scroll ned for at se kommentarer