Apple er i forhandlinger om at købe den tyske TV-producent Loewe, skriver AppleInsider. Apple skulle eftersigende have budt €87,3 millioner for Loewe, svarende til 650 millioner kroner. Selvom det er mange penge, er det et greb i lommen for Apple, der i øjeblikket har omkring $115 milliarder sparet op.

Loewe har endnu ikke accepteret Apples bud, og handlen er altså ikke endeligt bekræftet, men Loewes finansielle rådgiver har anbefalet bestyrelsen, at sige ja til tilbuddet. Senest den 18. maj skal bestyrelses have bestemt sig.

Loewes største aktionær er Sharp, der pudsigt nok er det firma, rygterne siger skal producere skærmen til Apple (måske) kommende fjernsyn. Set i den sammenhæng giver Apples køb jo meget god mening.

En talsmand fra Loewe afviser spekulationerne og siger, at det absolut intet har på sig. Man skal dog huske på, at Loewe er et aktieselskab noteret på børsen i Frankfurt, og derfor (for ikke at påvirke aktiekursen) er nødt til at benægte indtil der rent faktisk eksisterer en aftale. Rygtet kan dog lige så vel være startet af en aktionær, der forsøger at presse prisen på Loewe-aktier i vejret.

Scroll ned for at se kommentarer