Tidligere var Apple TV med Apples egne ord bare en hobby. Det er radikalt ændret med lanceringen af Apple TV 4 med egen App Store og redesignet brugergrænseflade. Ifølge Digitimes fra Taiwan er Apple endda godt på vej med Apple TV 5. Enheden går så småt i produktion allerede her i december, hvis man skal tro rygterne, og i næste kvartal starter masseproduktionen for alvor.

Ifølge kilderne vil den få en markant hurtigere processor, og få funktioner så den ikke længere bare er en set-top boks. Apple arbejder nemlig på at lancere deres egen TV-tjeneste, som bliver lanceret sammen med den nye hardware næste år.

Selvom det lyder spændende, skal man tage oplysningerne med et stor gran salt. Først og fremmest fordi Digitimes sprøjter rygter ud som skidt fra en spædekalv. Det meste viser sig ikke at holde stik, men af og til er de selvfølgelig heldige eller dygtige nok til at ramme plet. Derudover virker det utroligt, at Apple lader gå 3 år mellem Apple TV 3. og 4. generation, og så allerede lancerer en 5. generation efter et halvt år. Selvfølgelig bliver al elektronik forældet, det ved alle, men alligevel vil de kunder der køber en Apple TV 4 her til jul (og de ryger over disken som nybagt brød), nok ikke blive alt for glade, hvis der allerede kommer en ny om 2-3 måneder.

Scroll ned for at se kommentarer