Apple stopper produktionen af iPhone 5c i løbet af næste år. Det skriver Industrial and Commercial Times fra Taiwan, der citerer kilder i industrien. En gang midt på året vil Apple begynde at skære ned på produktionen, har de fået oplyst.

Da iPhone 5c til næste efterår har to år på bagen, vil det ikke være en overraskelse, hvis Apple til den tid lader det gå på pension. Den blev lanceret sammen med iPhone 5s i 2013. Hvis Apple til efteråret følger deres normale fremgangsmåde, vil der bliver lanceret en iPhone 6S. Det vil i såfald være logisk også at lancere en iPhone 6c og lade 5c'eren udgå. Eller måske finder Apple på noget helt andet. I hvertfald er det ikke en overraskelse, hvis iPhone 5c ryger ud efter to år på et smartphone-marked, hvor der konstant kommer nye telefoner.

iPhone 5c har været en stor succes for Apple, og har formået at appelere til folk, der ellers ikke vil have købt en iPhone.

iPhone 5c kan i øjeblikket fås i en 8GB-udgave til 3.099 kroner hos Apple (link til Apple Store)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.