Apple skifter fra Lightning til USB-C i næste års iPad- og iPhone-modeller. Det skriver Digitimes der citerer industrikilder fra Taiwan. Rygter har været fremme et par gange tidligere, blandt andet i Wall Street Journal, men er hver gang blevet skudt ned igen.

Også denne gang er der lidt tvivl om rygtet. Det kan meget vel tænkes at det er porten på opladeren der hentydes til og ikke porten på selve iPhonen. Apples opladere til MacBook er i dag med USB-C porte, så det kunne meget vel tænkes at dette også bliver indført i Apples andre opladere.

Der er mange argumenter for i mod et skifte fra Lightniung til USB-C. Det væsentligste for et skifte er at iPhonen dermed vil få samme port som de fleste andre telefoner på markdet. Det er også samtidig den største argument imod, da Apple derved skal give afkald på eksklusiviteten ved Lightning-porten. Med til historien hører også at sidste års tre nye iPhones hr mulighed for trådløs opladning, hvilket i princippet helt overflødiggør en lade-port.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.