At Apple har prototyper på enheder med foldbare skærme er der ingen tvivl om. Apple har i hvert fald flere patenter relateret til dette. Apple udforsker altså denne nye kategori, lige som Apple udforsker andre typer af enheder og produkter. De fleste ting kommer aldrig længere end prototypestadiet, men lige i dette tilfælde er der kommet lidt ekstra kød på rygterne. I hvert fald har Apple fået leveret et mindre parti foldbare OLED-skærme fra Samsung, hvilket kunne indikere at Apple er i gang med mere seriøse undersøgelser af hvem der kan levere komponenter til et fremtidigt produkt.

Den foldbare skærm som Apple har fået, er ikke identisk med den Samsung selv bruger i deres Galaxy Fold, der for nylig blev præsenteret. Apples skærm er 7,2" hvilket er 0,1 tomme mindre end skærmen i Galaxy Fold.

Det er lidt uklart om det er Apple selv der har bedt Samsung om vareprøver eller om det er Samsung der deler ud for at vise hvad de kan, hvis Apple skulle have behovet.

Der har i et par år været rygter om at Apple arbejder på produkter med foldbare skærme. Det kunne være smartphones, men det kunne lige så godt være tablets eller computere. Der er dog ingen konkrete indikationer på, at der kommer nogle produkter på gaden i år. Tidligst næste år kan vi forvente at Apple præsenterer noget. Hvis Apple da ikke ligefrem kommer frem til, at det er en produktkategori der ikke giver mening. Det er sket før, at Apple har droppet næsten færdigudviklede produkter fordi de er kommet frem ti at der ikke var noget potentiale i dem.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.