Nu har jeg endelig få gjort første version, af det program færdigt, som jeg søgte betatestere til tilbage i januar. Programmet hedder Run App og er et program, der skal benyttes når man løbetræner.

Run App giver mulighed for, at få præcise målinger af sine løbeture. Programmet benytter iPhonens indbyggede GPS til at måle hvor langt man løber, hvor lang tid det tager og den præcise rute man har løbet. Mens aktiviteten er igang, kan man på det store tydelige display se, den tilbagelagte distance, tidsforbruget, den nuværende pace (min/km) samt gennemsnitspacen. Samtidig vil man undervejs få opgivet sine km-tider i en tabel der automatisk opdateres hver gang, man pacerer en km. Et tydelig lydsignal vil samtidig indikere at en km er passeret, kan dog også sættes til at give signal hver 5. minut hvis du i stedet ønsker det.

Når løbeturen er slut, gemmes den i loggen, og man har nu mulighed for at se ruten indtegnet på et kort med km-nåle og -tider. Alle aktiviteter med alle relevante data gemmes også i loggen, så man hele tiden har styr på, hvor langt man har løbet, hvor mange kalorier man har forbrugt og så videre.

Programmet har dansk eller engelsk sprog.

Det forventes, at Run App bliver godkendt af Apple i løbet af ugen, da det blev indsendt til bedømmelse i fredags.

Jeg vil benytte lejligheden til at sige tak, til de af iPhoneguides læsere, der har hjulpet med at teste programmet og er kommet med uvurderlig feedback.

Funktioner

- Automatisk måling af distance og tid
- Automatisk beregning af nuværende hastighed og gennemsnitshastihed for hele turen.
- Automatisk opdatering af tabel med km-tider
- Beregning af energiforbrug baseret på ens vægt.
- Valgfri mulighed for at vise displyet i lodret eller vandret position
- Mulighed for at slukke displayet uden at distancemålingen afbrydes.
- Lydsignal for hver km/mile eller for hver 5. minut sørger for at du kan følge med - også med slukket display.
- Se dine rute på Google Maps med km-nåle og -tider.
- Log med oversigt over samtlige løbeture med en summering af den totale og gennemsnitlige distane, tids- og energiforbrug
- Detaljeret oversigt over samtlige løbeture med tid, distance, energiforbrug, hastighed, kortvisning og tabel med km-tider
- Mulighed for valg af hvilke enheder programmet skal benytte: km/miles, kg/pund, kcal/kJ
- Mulighed for at tilføje løbeture manuelt, hvis man fx. har løbet på løbebånd eller uden iPhonen.
- iPod touch-og iPhone 2G-brugere kan bruge Run App som stopur og løbedagbog via muligheden for at indtaste løbeture manuelt (uden GPS).
- Mulighed for at høre musik mens man løber
- Ingen reklamer

Run App kan bruges på alle udgaver af iPhonen og iPod touch, men distance- og hastighedsmåling virker kun på enheder med indbygget GPS (iPhone 3G og 3GS).

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.