I New York blev nogle studerende ved Columbia University forleden holdt op af to røvere, der ville have deres iPhones, skriver NBC. Da røverne opdagede, at en af de studerende ikke havde en iPhone, men en Android, afslog røverne den og forlangte kontanter i stedet. En tredje offer havde en BlackBerry, som røverne heller ikke ville hverken eje eller have.

Et røveri er selvfølgelig aldrig morsomt, men lige nøjagtigt denne historie kan alligevel få et smil frem. For BlackBerry-ejeren blev nemlig mopset og har udtalt til avisen: "Det er krænkende, at de [røverne red.] ikke vil have min BlackBerry". Tænk man bliver krænket over, at ens ejendele er så uinteressante, at man får lov at beholde dem i fred. Så har man lært det med.

New Yorks politi har udtalt, at 70% af alle de telefoner der bliver stjålet eller frarøvet folk er iPhones. En af årsagerne er nok, at Apples produkter har en høj gensalgsværdi, modsat mange af de konkurrerende telefoner, som kan være svære at komme af med.

Og hvad er så moralen? At selv gemene slamberter har visse standarder? Eller er det, at vi nu har fundet årsagen til, at der er så mange iPhones til salg i Den Blå Avis? Den afgørelse vil jeg helt lade være op til læserne at drage,

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.