Apple har annonceret deres regnskab for det seneste kvartal, der dækker januar til marts 2019. Omsætningen nåede $58 milliarder, mens overskuddet blev $11,6 milliarder. Det er noget mindre end samme kvartal året før, men i den høje ende af hvad Apple havde stillet i udsigt.

I forgående kvartal holdt Apple op med at offentliggøre salgstal for såvel iPhone, som iPad og Mac. I stedet oplyser Apple alene omsætningen af de nævnte produkter. I meget runde tal udgør salget af iPhones lidt over halvdelen af Apples omsætning. Kategorien Tjenester, der dækker salget af musik, apps, iCloud etc., står for 20% mens Mac, iPad og Tilbehør deles nogenlunde ligeligt om resten med omtrent 10% hver.

Apples topchef, Tim Cook, udtaler i forbindelse med regnskabet at iPaden oplever den største vækst i seks år og at såvel Tjenester som tilbehørs-kategorien har sat ny rekord i kvartallet. Samtidig er antallet af brugere i samtlige af de vigtigste produktkategorier det højeste nogensinde. Apple har nu 390 millioner abonnementer fordelt på de forskellige tjenester som Apple Music, iCloud etc. Det er en stigning fra 270 millioner sidste år. Apple forventer at passere 500 millioner abonnenter løbet af 2020.

Apple forventer at omsætningen i indeværende kvartal vil lande i intervallet $52,5-54,5 milliarder. Det er egentlig højere end hvad man kunne forvente (sammenlignet med andre år), men Apple mener at de har god momentum lige nu og at den positive udvikling i eksempelvis Tjenester-kategorien vil fortsætte.