Der har været delte meninger om, hvordan apple vil integrere Touch ID-sensoren i den kommende iPhone. Det forventes nemlig at Apple vil lade skærmen gå så tæt på kanten, at der ikke er plads til hjem-knap og sensor på det normale sted. Det efterlader i praksis Apple med to muligheder. De kan gøre som Samsung og flytte sensoren om på bagsiden, noget Samsung dog ikke er sluppet alt for heldigt afsted med. Eller Apple kan integrere sensoren i selve skærmen. Noget Apple har flere patenter relateret til, men som der altså har været delte meninger om kunne lade sig gøre allerede nu i de mængder Apple har brug for.

Nu sætter en ny rapport dog tingene på plads en gang for alle. Apple skulle således have færdiggjort en iPhone 8, med sensoren integreret i skærmen. Den kinesisksprogede avis Economic Daily News (via DigiTimes) har således talt med kilder hos Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) der bekræfter Apples planer om en sensor integreret i skærmen. TSMC ved besked fordi de er en af Apples underleverandører.

Ud over en fingeraftrykslæser i selve skærmen hævder kilder hos TSMC at iPhone 8 vil få en infrarød billedsensor der skal øge funktionaliteten af augmentet reality og kameraet i det hele taget.

Selvom rapporten virker troværdig, skal det selvfølgelig ikke betragtes som andet end netop en kvalificeret spekulation.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.