Der er kommet en interessant rapport fra Kina om at både Foxconn og Pegatron - der er de to producenter, der samler Apples iPhones - er begyndt at hyre folk til produktionen af iPhone 7. Det interessante er, at det er usædvanlig tidligt i forhold til iPhonens normale lancering i efteråret. Op mod en måned tidligere end sidste år.

At de går tidligere i gang er dog ikke ensbetydende med at iPhone 7 så også bliver lanceret tidligere. Årsagen skulle derimod være, at det er mere komplekst at producere iPhone 7 end iPhone 6s. Derfor ville begge producenter gerne i gang tidligt, så de får et forspring og noget mere tid at løbe på.

Det indikerer igen, at iPhone 7 næppe bliver 100% identisk med iPhone 6s, for så ville produktionen jo ikke være mere kompleks. Der må med andre ord være nogle væsentlige forskelle, til trods for at rygterne altså peger på at Apple ikke har de store designmæssige ændringer i posen. Da der ikke gives en nærmere årsag til hvori kompleksiteten består, kan det kun blive gætværk, hvilket jeg ikke vil kaste mig ud i.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.