Ifølge en ny rapport, er har Apple sat gang i den første testproduktion af iPhones med safirglas hos Foxconn. I første omgang bliver der produceret 100 enheder. Det er ikke et stort antal, men et vigtigt fremskridt i forhold til at få afdækket eventuelle produktionsproblemer.

Ifølge rapporten har har to af Apples leverandører af safirglas, Synopsys og Bern Optics, foretaget massive investeringe i maskiner til at skære safirglasset ud med. For nylig kom det frem, at Apple i samarbejde med GT Advanced Technologies er i gang med at starte en egenproduktion af safirglas op i USA. Begge dele ses som et tegn på, at Apple mener det alvorligt.

Safir er verdens næsthårdeste mineral kun overgået af diamant. Indtil nu har både pris såvel som produktionstekniske problemer afholdt safir fra at blive brugt i stor stil. I dag bruges safir primært til mindre ting som ure eller i iPhonens kamera og Touch ID-sensor.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.