For en uge siden kaldte chipproducenten Qualcomms marketingschef, Anand Chandrasekher, Apples nye 64 bit A7-processor, der sidder iPhone 5s, for et marketingsstunt uden reel værdi for brugerne. I dag trækker Qualcomm så i land.

Kommentaren fra Anand Chandrasekher omkring 64 bit-beregninger var upræcise. Den mobile hardware og software er allerede i gang med et skifte til 64 bit, og udviklingen til 64 bit giver muligheder i desktopklassen på mobilen.
Qualcomm til Macworld

Qualcomm mener endvidere at 64 bit processorerer markerer et vigtigt fremskridt for processorerer til mobile enheder. Firmaet har da også annonceret af de selv arbejder på en 64 bit chip. Det var netop derfor at sidste uges udtalelse virkede underlig malplaceret, som om Chandrasekher bare var irriteret over, at Apple kom dem i forkøbet. Det virkede i hvert fald underligt, at kritisere en teknologi, man selv er i gang med at udvikle.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.