Mere end 20 år før Apple præsenterede en måbende verdenspresse for iPhonen, og dermed satte gang i en total omvæltning af branchen, legede Apple også med tanken om at lancere en telefon.

Hartmut Esslinger, der stod for Apples design fra 1984 til 1990, og var medvirkende til at Apple er blevet kendt for godt design, designede en masse prototyper på eksisterende og måske kommende Apple-produkter.

En af disse er prototyper er på en telefon med en stor skærm, så man kan tage noter, finde kontakter og meget bemærkelsesværdigt også udfylde og afsende checks.

Mobiltelefon

Esslinger designede også en mobiltelefon - dog uden de helt store funktionsmæssige dikkedarer. Den kan ses på billedet øverst. Man skal dog huske på at i 1984 var mobiltelefoner murstens store og meget langt fra Apples design. Eksempelvis den populære Motorola DynaTAC, der tilbød 30 minutters taletid på en opladning og i nutidspriser kostede hvad der svarer til 50.000 kroner.

Som bekendt blev ingen af telefonerne sat i produktion - blandt andet fordi det var teknisk umuligt at lave dem på det tidspunkt.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.