At iPhonen ikke kun er det rene legetøj, men også kan bruges i mere eller mindre professionel sammenhæng, er der mange eksempler på. Et af de seneste er en nye mikrofon, er sammen med en app, kan gøre din iPhone til professionelle vokal- og sangstudie.

iRig Mic er den første håndholdte kondensator mikrofon fremstillet specielt til iPhone, iPod touch og iPad. iRig Mic er udstyret med en retningsbestemt mikrofonkapsel, der fungerer perfekt både tæt på og langt fra det som skal optages. Mikrofonen er derfor ideel til både sangere og optagelse af oplæsning, taler, instrumenter eller et hvilket somhelst andet audio materiale i studiet, på scenen eller i marken. iRig Mic sælges sammen med en dual mini-jack connector, så man samtidig kan lytte til inputtet via hovedtelefoner, mixer, aktive højttalere eller PA-systemer.

VocaLive er appen, der styrer det hele. Det er den første profesionelle vokal-processor-app til øvning, indlæring og optagelse på iPhone, iPad og iPod Touch VocaLive tilbyder en vifte af real-time effekter, herunder pitch correction og choir harmonizer.

iRig Mic forventes at komme til salg i Danmark omkring Maj til en pris på ca. 500 kr.

Man kan læse meget (og her mener jeg meget) mere information hos: IK Multimedia

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.