Samsungs reklamebureau i New Zealand har fået den ikke helt tossede ide at lave en slags Samsung/Android-simulator, så iPhone-brugere kan prøve en Samsung Galaxy-telefon uden at skulle investere i den. Man installerer simpelthen bare en web-app, som herefter giver en noget der minder om brugergrænsefladen fra en Galaxy-telefon. Den er selvfølgelig ikke fuldt funktionsdygtig eller særlig dyb, men den giver en meget god ide om, hvordan tingene fungerer og ser ud. Komplet med simulerede beskeder fra ens kontakter og så videre. En forsmag på Galaxy simpelthen.

Det er selvfølgelig ren reklame, men egentlig ikke så tosset igen, selvom mange dedikerede iPhone-brugere har været hurtigere til at skyde det ned. Så prøv det endelig. Personligt ville jeg synes det var et skridt frem, hvis man selv kune vælge, hvilket styresystem man havde på sin telefon. Android på Apples hardware eller iOS på en Android-mobil. Eller noget helt tredje. Men det kommer selvfølgelig aldrig til at ske.

Sådan gør du

Gå ind på iTest.nz på din iPhone og tilføj hjemmesiden til din hjemmeskærm. Bare følg Samsungs vejledning, hvis du ikke allerede ved, hvordan du gør det (eller se min vejledning her). Herefter kan du åbne iTest-appen som normalt og kigge på tingene.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.