Wistron, der er en af de producenter, der samler Apples iPhones, bekræfter af iPhone 8 får trådløs opladning samt bliver vandtæt. På deres årlige aktionærmøde fortalte deres direktør at processen med at samle iPhones ikke har ændret sig meget over de seneste generationer, men at nye ting som vandtæthed og trådløs opladning har ændret lidt på den måde, de samler nye iPhones på. Det skriver japanske Nikkei.

Ifølge en analytiker skal Wistron sammen med Foxconn samle den kommende iPhone 7s Plus, hvilket altså indikerer at det ikke bare er iPhone 8, der får trådløs opladning og bliver vandtæt, men alle de tre forventede iPhones: iPhone 8, iPhone 7s og iPhone 7s Plus.

I samme ombæring oplyser Largan Precision til samme avis, at de vil begynde at levere kameramoduler med 3D-sensorer i årets anden halvdel. Largan er en af de nuværende leverandører af kameralinser til iPhonen, og der spekuleres derfor i at de skal bruges i iPhone 8, selvom selskabets direktør afviste at fortælle hvilket firma, der skal bruge 3D-sensorerne. Ifølge en analytiker er der dog ikke andre muligheder end Apple, da ingen andre producenter forventes at lancere 3D-sensorteknologi i deres mobiltelefoner i år.

Det forventes at Apple lancerer tre iPhones til efteråret. To "almindelige" opdateringer kaldet iPhone 7s og iPhone 7s Plus samt en særlig premiummodel kaldet iPhone 8 med ekstra gode specifikationer.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.