Processoren i Apples tre nye iPhones - iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus - er et rent monster. Ikke bare er den kraftigere end processoren i sidste års iPhone 7 og den nye iPad Pro, den er også kraftigere end den processor Apple benytter i deres 13 tommer MacBoo Pro. I hvert fald når man måler deres ydelse med Geekbench-værktøjet.

A11 Bionic, som chippen i de tre nye iPhones hedder, scorer i gennemsnit 4.169 point for single-core og 9.836 point for multi-core, når man måler med Geekbench. Til sammenligning får den 3.5GHz dual-core Intel Core i5 der sidder i den kraftigste af Apples 13 tommers MacBook Pro 4.592 point og 9.602 point.

A11 er altså bedre når man måler på multi-core, men lidt dårlige når man måler på single-core. Uanset hvad er det ret imponerende at det er lykkedes Apple at udvikle en mobilprocessor, der er på niveau med de Intel-processorer Apple benytter i deres kraftigste 13" MacBook Pro'er.

A11 er selvfølgelig også markant hurtigere end den A10 der sidder i iPhone 7 og den A10X fusion, der sidder i iPad Pro. Ifølge Apple er A11 25-70% hurtigere end A10 alt efter hvilke af processorens kerner man måler på.

Et er den rå testydelse, noget andet er hvordan det kan overføres til praktisk brug. Det vil vi først finde ud af, når iPhone 8 kommer i handlen senere på måneden.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.