Med smartphonens voldsomme popularitet er det opstået et hav af forretninger, der reparerer iPhones og andre smartphones. Nogle steder ligger de nærmest på hvert gadehjørne. Men hvor skal man gå hen, hvis uheldet er ude? iPhoneguide har fundet prisen på udskiftning af skærmen på en iPhone 5 i 13 forskellige butikker. Priserne er fundet på de respektive forretningers hjemmeside.

Bortset fra et par stykker, der skiller sig negativt ud, og en enkelt der annoncerer med "special offer", er priserne forbavsende ens. Der er generelt kun et par hundrede kroner til forskel. Det betyder også, at man bør lade andet end prisen diktere ens valg. Man bør eksempelvis sikre sig, at de anvendte reservedele er af den højeste kvalitet - originale om muligt. Det samme bør selve reparationen være. Her kan butikkens indretning og lokaler give et godt fingerpeg om, hvorvidt der er tale om et seriøst foretagende. Andre parametre er beliggenheden af butikken, samt hvor hurtigt man kan få repareret sin iPhone. Flere steder tilbyder at gøre det mens man venter.

Udskiftning af skærmen i en iPhone 5, er en af de dyreste reparationer. Har man en tidligere iPhone-model vil det være betydeligt billigere. Ofte under halv pris.

Så meget koster det at få skiftet skærmen på en iPhone 5

iphone-serviceshop.dk: 1.750 kr (tilbudspris)
iphonespecialisten.dk: 1.899 kr
phone-eksperten.dk: 1.899 kr
MacVision.dk: 1.900 kr
telereparation.dk: 1.995 kr
iCovers.dk: 1.999 kr
phone-mester.dk: 1.999 kr (sort)
promac.dk: 1.999 kr
iRepair.dk: 2.000 kr
phone-mester.dk: 2.199 kr (hvid)
mobilreparation.dk: 2.200 kr
iRep.dk: 2.500 kr
Phoneservice.dk: 2.500 kr

Tre tips til en succesfuld iPhone-reparation

1) Gå efter steder, der yder garanti på reparationen. Laver man arbejdet ordentligt, er man ikke nervøs for at give kunden en garanti på veludført reparation.

2) Gå efter steder, der bruger originale dele. Selvom man kan være fristet af at spare de par hundrede kroner ved at bruge en uoriginal skærm, så regn med at kvaliteten af originale dele er højere.

3) Gå efter steder, med uddannede teknikere.

Alle priser er fundet på de respektive hjemmesider d. 7. juni 2013 og er ekskl. evt. fragt. Vi har ikke tjekket kvaliteten af reparationerne.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.