Der er massive rygter om, at Apple planlægger at lancere en stor iPhone med en skærm på omkring 5". Umiddelbart kan det være svært at forholde sig til, da enheden jo ikke eksisterer, og at bruge de andre producenters store telefoner hjælper heller ikke ret meget.

Derfor har MacRumors fået lavet en PDF-fil med en model af en 5" iPhone i den rigtige størrelse. Lige til at printe ud, folde og samle selv. Og det kan kun anbefales at finde saksen frem, for det giver faktisk et ret godt indtryk, hvis man ser bot fra vægten.

Her på iPhoneguide har vi været ret skeptiske. Jeg ønsker ikke selv en større skærm, men efter at have samlet modellen og holdt den i hånden, synes jeg faktisk ikke ideen er så tosset endda. Størrelsen ligger ret godt i hånden og skærmen er dejlig stor.

Som modellen er lavet er skærmens opløsning identisk med opløsningen på iPhone 5, så en stor iPhone vil ikke føre til yderligere en skærformat, som udviklere skal tage hensyn til. En stor iPhone kan altså relativt nemt glide ind i sortimentet.

Det er slet ikke utænkeligt at Apple vil lancere så stor en iPhone. Nok ikke som standard, men som et alternativ for dem, der har behovet. Lige som man også kan vælge mellem iPad og iPad mini.

PDF-filen til printet kan hentes hos Macrumors.

Her er en model, som en af vores læsere har samlet. Den ses sammen med en iPhone 4 (klik for stort billede).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.