Hvert år afholder Apple i juni en konference for udviklere af apps til OS X, iOS og nu også watchOS og tvOS. Konferencen hedder Worldwide Developers Conference forkortet WWDC. Det er traditionelt her Apple løfter sløret for næste udgave af de respektive styresystemer, og af og til er der også ny hardware på programmet. Derfor er det interessant, hvornår konferencen ligger - også selvom man ikke er udvikler.

Hvert år prøver diverse blogs derfor på forhånd (inden Apple selv lancerer noget) at finde ud af hvornår konferencen ligger. Og hvert år har de ret. Det er nemlig ikke så svært at finde ud af. WWDC bliver traditionelt afholdt i Moscone West messecentret i San Francisco, og da de har en åben kalender, er der bare at kigge der. Man finder sjældent Apples arrangement annonceret, men man kan i hvert fald se, hvornår der er et hul i kalenderen. Af og til står der også bare, at der er booket en uspecificeret begivenhed.

I år er det eneste hul i kalenderen fra den 10. til den 17. juni. Resten af ugerne i juni er optaget af blandt en stamcellekonference og flere andre ting. Det er derfor så godt som sikkert, at årets WWDC bliver afholdt fra mandag den 13. til fredag den 17. juni. Vent dog lige med at booke fly og hotel indtil Apple endeligt har bekræftet tidspunktet. Også fordi det plejer at være endog meget svært at få billetter til arrangementet.

På WWDC 16 får vi formodentligt første kig på iOS 10 og OS X 10.12.

Scroll ned for at se kommentarer