I onsdags præsentere Apple årets nye iPhone. Efter et par lidt stille år, er der noget der tyder på at Apple i år har ramt plet. I hvert fald er interessen for at købe den nye iPhone 7, efter at forsalget er gået i gang her til morgen klokken 9, helt enorm.

Hos den danske teleselskab 3 er der allerede klokken 10, det vil sige efter en times forsalg, indløbet flere bestillinger på iPhone 7 end de modtog på iPhone 6s hele det første døgn sidste år. Det oplyser Rikke Juul fra 3 til onx.dk.

Det er de sorte iPhones, der er størst efterspørgsel på, men den nye blanke Jetblack som den mest populære.

De tre mest bestilte iPhones hos 3 er:
- iPhone 7 128 GB Jet Black
- iPhone 7 128 GB Black
- iPhone 7 32 GB Black

Ifølge 3, har de klaret presset og alle kunder har kunnet afgive deres forudbestilling med det samme her til morgen uden kø eller ventetid. Hvis kunderne har haft deres Nem ID klar ved computeren, så har det i gennemsnit taget dem under et minut at bestille en af de nye iPhones

For at kunne klare det store pres har 3 blandt andet fordoblet antallet af servere, og optimeret deres hjemmeside til mange samtidige brugere. Derudover har 3 varslet alle underleverandører af systemer og tjenester, så deres setup også har været gearet til de mange besøgende.

Du kan i skrive stund stadig bestille iPhone 7 hos 3.dk og få den leveret på lanceringsdagen næste fredag.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.