"Blæser konkurrenterne af banen", "Efterlader konkurrenterne i støvet", "Forbandet tiltalende" og "Gør en helvedes forskel", er bare nogle af de vendinger, der knyttes til iPhone 5s i dagens anmeldelse i Politiken

Morten Bay, der normalt har et ret spids pen, når det handler om omtale af Apples produkter, har testet den nye iPhone 5s. Og han er begejstret. Bay mener, at iPhone 5s ræser lige forbi konkurrenterne. Kameraet er ikke på et niveau man kan forvente i 2013, og nogle folk vil også foretrække en større skærm, skriver Bay, men ellers er det svært at finde noget at kritisere.

Selv hvis man allerede har investeret i en iPhone 5 sidste år, bør man begynde at rode efter plastikkortet. Så langt er iPhone 5S simpelthen foran sine forgængere.Morten Bay, Politiken

"Apple har bragt den nyeste teknologi til torvs og gjort det på den der Apple-måde, der er så forbandet tiltalende." I princippet anvender Apple den samme chipteknologis som andre smartphones, men på Apples egene måde. "Og det gør en helvedes forskel", mener Bay. Hvor iPhone 5 var på niveau med sine konkurrenter, overhaler iPhone 5S dem totalt. Rent grafikmæssigt blæser iPhone 5S også konkurrenterne af banen, når man måler på hastigheden.

Bay hæfter sig også ved batteritiden, der takket være Apples gode udnyttelse af hardwaren gør, at iPhone 5s holder længer på en opladning end mange af konkurrenterne. Bay mener, at der tegner sig et billede af, at det kan betale sig at vente på S-modellerne, som Apple lancerer hvert andet år. "Hvor iPhone 5 ikke rigtig kunne hamle op med konkurrenterne rent hardwaremæssigt, løber iPhone 5S fra dem."

Læs hee anmeldelsen hos Politiken.

iPhone 5s kan købes i Danmark fra den 25. oktober. Prisen starter ved 5.399 kr.

Artiklen er sponsoreret af Telenor

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.