Politiet i New York (NYPD) er begyndt at omdele sedler foran Apples butikker, hvor de opfordrer dem til at opgradere til iOS 7. iOS 7 indeholder nemlig en ny funktion kalder "Activation lock", der gør at man blandt andet ikke kan slå "Find my iPhone" fra eller gendanne enheden uden det originale Apple ID enheden er aktiveret med. Det er skidt nyt for de langfingrede, da stjålne iPhones nu ikke længere kan bruges til noget.

Funktionen har selvfølgelig kun en præventiv virkning, hvis tyvene kender til de. Derfor er politiet også kommet på gaden for at gøre så meget opmærksom på den nye funktionalitet som muligt. Færre stjålne iPhones betyder jo, at politiet har mere tid til andre opgaver.

Som en lille sidebemærkning, bør man lægge mærke til selve folderen, som politiet deler ud. Den indeholder stavefejl, bruger et 10 år gammelt Apple-logo, afbilleder iOS-enhederne med iOS 6 og ikke iOS 7 og ligner generelt noget der er løgn. Men det er selvfølgelig hensigten der tæller, og den fejler ikke noget.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.