Philips system med lyspærer man kan styre med iPhonen, Hue, er blevet en kæmpe succes siden lanceringen i efteråret 2012 og Philips har udvidet systemet med nye pærer flere gange. Og nu sker der noget igen. Philips er klar med hele tre nye produkter i Hue-serien.

Fysiske kontakter

Den klart mest interessante er en ny fysisk kontakt, så man kan styre Hue uden at skulle have fat i iPhonen. Philips kalder den "hue tap", og det er en rund fjernbetjening eller kontakt med fire knapper. Det giver mulighed for at man kan tænde og slukke Hue og endda vælge mellem forskellige lysindstillinger. Dette er om ikke genialt, så i hvert fald en voldsom forbedring af Hue-systemet. Paradoksalt nok, da da det jo er den kontaktfrie styring via iPhonen, der har sikret hue den store succes. Hue tap kommer uden strømforsyning overhovedet. Strømmen får den fra den kinetiske energi der produceres når man fysisk trykker på en knap. Der bliver altså ikke noget med opladning eller udskiftning af batterier.

Ny billig pære

Anden nyhed er en ny pære "hue lux". Den fungerer i princippet på samme måde som den originale hue-pære, men vil kun kunne vise hvidt lys, hvor den originale også kan vise farver. Man vil selvfølgelig stadig kunne skrue op og ned for lysstyrken. Da hue lux er et noget enklere produkter er prisen også sænket med en tredjedel.

Lamper

Den sidste nyhed er for feinschmeckere. Det er 3D-printede lysarmaturer i forskellige udformninger - både til at stille på bordet og til at hænge i loftet. Armaturerne integrerer med hue og kan derfor lyse i 16 millioner forskellige farver. Millionær skal man næsten også være for at kunne købe dem. Priserne starter ved 2.499 euro svarende til små 20.000 kr.

Vi skal desværre væbne os med lidt tålmodighed. Specielt hvad angår kontakterne og pæren, der først kan købes i årets anden halvdel. De dyre lamper kan bestilles allerede fra på mandag.

Philips Hue kan købes i Apple Store

Startsæt m. 3 pærer - 1.490 kr
Ekstra pære - 479 kr

Startsæt m. 3 pærer (GU10-fatning) - 1.490 kr

LightStrips - 669 kr
LivingColors Bloom - 669 kr

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.