Philips er på vej med en ny app, der skal gøre Hue-systemet endnu nemmere og smartere at bruge. Blandt nyhederne er flere måder at vælge scener og justere pærerne individuelt på. Der er også tilføjet 30 nye prædefinerede scener som Philips har fået lysdesignere til at håndplukke. Det kunne være en solnedgang på Hawaii. Der er også mulighed for at bruge et foto som udgangspunkt for lyset i rummet.

Brugen af appen bliver lidt anderledes end man er vant til. Istedet for at navigere via menuer, skal betjeningen mere ske ved at trykke og holde fingeren på skærmen. Det kune eksempelvis være ved at trykke på et rum og holde fingeren på skærmen indtil der åbnes for individuel justering af rummets pærer.

Farvevalg styres via en ny farvevælger hvor de enkelte lyskilder også kan grupperes så nuancerne af hvid eller farve styres for flere pærer på samme tid.

Philips har ikke sat en dato på frigivelsen af Hue 3.0-appen, men siger at det sker her i maj.

Om Hue

Philips Hue er et system af LED-lyspærer der er netforbundne og kan styres med eksempelvis iPhonen via Hues egen app eller HoneKit (Siri). Hue kan blandt andet købes hos Apple (link).