Hvis man kobler en iPad til en iPhone 4 via iPhonens personlige WiFi-spot, får man ikke bare adgang til iPhonens 3G-netværk, men også iPhonens GPS, hævdes det i ny video. Det spiller selvfølgelig ingen rolle for folk med en iPad 3G, der jo har indbygget GPS, men for dem med en iPad WiFi, der ikke har GPS, er det en kærkommen forbedring.

Det kan måske ligefrem få nogle til at undlade at købe en iPad 2 med 3G, men nøjes med den noget billigere udgave uden 3G. Jeg har hørt fra mange, at netop GPS var det, der gjorde udslaget i valg af model. 3G har mange ikke brug for, da iPaden ofte bruges inden for på steder, hvor der er WiFi-dækning. Har man endelig brug for 3G i ny og næ, kan man bare klare det via tethering til iPhonen. At man så også kan dele positionen er måske den afgørende faktor der gør, at man holder sig til iPaden uden 3G, og bruger iPhonens GPS på samme måde som man deler dataforbindelse.

Ovenfor ses en vide der viser, hvordan det fungerer. Det er en iPad 2 der anvendes, men der burde ikke være noget til hinder for, at det virker med den oprindelige iPad.

Til information, har jeg ikke selv kunnet få det til at virke, og mange andre brugere har samme erfaring. Der er dog lige så mange der hårdnakket påstår, at det skam virker. Jeg tror selv, at der simpelthen er tale om, at iPaden bruger den normale WiFi-lokalisering, hvor den ud fra de synlige netværk, kan regn ud nogenlunde hvor den er.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.